Digitravel

Travel Trade Consulting

In de voetsporen van Downton Abbey
Voor de fans van de populaire tv-serie Downton Abbey is er goed nieuws, een tweede filmversie is in de maak. De serie wordt in meer dan 100 landen uitgezonden en heeft diverse internationale tv-prijzen gewonnen.
Als u ook zo genoten heeft van de serie op TV maar ook wel eens live zou willen kennis maken met de prachtige setting waarin de serie zich afspeelt dan kan dat nu door in te schrijven voor de éénmalige begeleide 5-daagse reis.
U waant u even terug in een heel ander tijdperk.
Naast onze tour langs de bekende filmlocaties, bezoeken we ook de prachtige stad Oxford en verkennen we het glooiende landschap en de liefelijke dorpjes van de Cotswolds.
Cotswalds Downton Abbey
Programma

Dag 1: vertrek vanuit omgeving Gent naar Calais waar we de shuttle nemen naar Folkestone. Bij aankomst rondleiding in Folkestone met focus op de hotels uit de tijd van Downton Abbey. Daarna verder naar Greys Court voor bezoek. Na dit bezoek naar ons hotel Oxford Witney Hotel voor diner en overnachting.

Dag 2: Na het ontbijt vertrek naar Cogges Farm voor bezoek, Daarna verder naar Bampton, hier maken we een wandeling doorheen het dorp en zien we de verschillende locaties waar opnames plaatsvonden voor de serie van Downton Abbey. Aansluitend gaat het naar Oxford en heeft u gelegenheid tot shopping. Rond 18u vertrek naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 3: In de voormiddag hebben we een geleid bezoek in Oxford, The Downton Abbey era tour. Tijdens deze rondleiding ontdekt u hoe het leven was tijdens de periode van Downton Abbey. Om 14u 30 worden we verwacht in Highclere Castle voor een bezoek aan dit kasteel dat een belangrijke rol speelt in de serie. Tevens kan u de permanente Egyptische tentoonstelling bezoeken, alsook rondkuieren in de tuinen. Rond 17u30 keren we terug naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dag 4: Vandaag gaan we op verkenning langsheen verschillende typische Cotswoldsdorpjes. Zo staan o.a. op het programma Burford, Bibury, Bourton on the Water,… Onderweg heeft u gelegenheid voor een lunch. In de late namiddag keren we terug naar het hotel en heeft u vrije tijd tot aan het diner en overnachting. (NB de exacte dorpjes die worden bezocht kan onderling besproken worden met de deelnemers)

Dag 5: Na het ontbijt en check-out vertrek naar Waddesdon Manor voor bezoek aan de tuinen en het landhuis. Rond 12u00 vertrek naar West Wycombe waar u gelegenheid heeft tot lunch en aansluitend rond 14u bezoek aan West Wycombe Park. Rond 15u rijden we verder richting Folkestone waar in de vroege avond de shuttle nemen richting Calais. Bij aankomst in Calais gaat het terug naar vertrekplaats omgeving Gent.
Prijs per persoon : 765 €

Inbegrepen:
Vervoer per luxe autocar*** inclusief diensten ervaren chauffeur
Verblijf in opgegeven hotel op basis van 2 pers. per kamer (*) inclusief half pension
Entreegeld Highclere Castle, Greys Court, Cogges Farm, Waddesdon Manor en West Wycombe Park
Nederlandstalige deskundige begeleiding
Vermelde excursies
Speciale Allianz Covid19 reisbijstand en annuleringsverzekering

(*) Toeslag single kamer 165 €

Niet inbegrepen:
Persoonlijke uitgaven zoals dranken in hotel en onderweg, geschenken en dgl.
Voorinschrijvingen mogelijk vanaf 1 augustus 2021

Vanaf 1 augustus tot 31 october 2021 kan U vrijblijvend en zonder énige financiële verplichtingen via onderstaand webformulier inschrijven voor deze 5-daagse reis en genieten van de gegarandeerde prijsvoorwaarden.
Op 1 november 2021 wordt, op basis van het aantal geregistreerde inschrijvingen beslist of de reis kan doorgaan en zal iedereen die heeft ingeschreven tot 15 november de gelegenheid hebben definitief voor deze reis te boeken conform de verkoopsvoorwaarden van de organisator (Beaufiful Britain).
Auto Reply
Hebben uw inschrijving voor de 5-daagse reis Downton Abbey goed ontvangen, waarvoor dank. Zullen U ten laatste voor 1 november informeren of er voldoende inschrijvingen zijn voor de reis en U heeft dan 2 weken tijd om uw deelname definitief te bevestigen.

Signature (Supports HTML)
Met vriendellijke groeten
Uw Digitravel Team>
Wegens CV-19 kunnen er kleine wijzigingen in het programma zijn te bevestigen 2-4 weken vooraf (alle wijzigingen zijn om de veiligheid van de gasten te garanderen)
Techn. org. Beautiful Britain